Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Διαγωνισμός Ζωγραφικής «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στη Σχολική Μονάδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ


Διαγωνισμός Ζωγραφικής
«Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στη Σχολική Μονάδα»


Το Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα διοργανώνει Διαγωνισμό Ζωγραφικής σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, για τους μαθητές και τις μαθήτριες γυμνασιακού και λυκειακού κύκλου Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, με θέμα «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στη Σχολική Μονάδα».

Τα έργα που θα επιλεγούν, ενδεχομένως, να χρησιμοποιηθούν ως εξώφυλλο για την Ετήσια Έκθεση του Γραφείου Επιτρόπου, καθώς και για ενημερωτικές δράσεις προβολής και προώθησης του Γραφείου Επιτρόπου, περιλαμβανομένων δράσεων εορτασμού για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων». Έπαθλο θα απονεμηθεί σε τρία νικητήρια έργα για κάθε κύκλο ξεχωριστά (γυμνασιακό και λυκειακό κύκλο αντίστοιχα – έξι (6) δηλαδή έργα στο σύνολο), με έπαθλο αξίας €150 στον πρώτο νικητή, €100 στον δεύτερο νικητή και €50 στον τρίτο νικητή ανά κύκλο.

Η αξιολόγηση των έργων των μαθητών και των μαθητριών θα πραγματοποιηθεί από Κριτική Επιτροπή που θα απαρτίζεται από μέλη του Γραφείου της Επιτρόπου και του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να γίνει μέσω του σχολείου του/της μαθητή/τριας μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου 2023.

Οι μαθητές/μαθήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τους όρους του Διαγωνισμού, από το σχολείο τους ή από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

13 Οκτωβρίου 2023
Κατεβάστε το αρχείο τύπου Acrobat Διαγωνισμός Ζωγραφικής - Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στη Σχολική Μονάδα.pdf


Back To Top